Menu

HUIS KOPEN COSTA BLANCA ZUID | Appartementen Area Beach, Guardamar del Segura

Mijn inspiratietour door Costa Blanca Zuid was geweldig; ik heb zoveel prachtige nieuwbouwprojecten gezien! In deze regio is er een overvloed aan keuzes, en ik heb enkele pareltjes voor je geselecteerd, waaronder Area Beach III in Guardamar del Segura. Gelegen naast de zoutlagune van La Mata, bij El Raso. Lees snel verder en ontdek meer over dit project.

Costa Blanca Huis kopen Spanje Area Beach El Raso Guardamar del Segura makelaar HOLASPAIN
Ontdek Area Beach

De buitenkant van het project spreekt me direct aan. De combinatie van wit, beige en natuursteen vormt een fantastisch geheel met de strakke architectuur van het complex. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het realiseren van 135 woningen verspreid over diverse blokken.

Het project heeft minimalistisch design, met zowel strakke als organische vormen in de open ruimtes, bij het groen en de zwembaden in het midden. Voor de actievelingen onder ons is er ook een geweldige gym en een spa met een glazenwand die uitkijkt op het zwembad. Ook is er een paddelbaan op het resort. Echt top!

Kies je voor een terras of ga je voor een solarium?

We krijgen een rondleiding van Adriana, die ons de modelwoning laat zien en informatie geeft over de regio. Vanaf het dakterras van het penthouse genieten we van een weids uitzicht over de lagune, waar volgens Adriana maar liefst 24 kilometer aan fietspaden rondom de lagune ligt. Het gebied leent zich ook uitstekend voor wandelingen, aangezien auto’s niet zijn toegestaan. Perfect voor sendirismo, zoals de Spanjaarden het noemen.


Een kijkje in de modelwoning

Het appartement dat we bekijken is serieus prachtig! Het ziet er mooi en comfy uit, met 2 ruime slaapkamers en een supermooie badkamer. De douche heeft prachtige zandkleurige tegels met textuur, er is zelfs een handig nisje voor je douchespullen, en ik hou van die grote spiegels met verlichting.

Ben je net als ik helemaal weg bent van het meubilair in deze modelwoning, dan heb je geluk, want het meubelpakket zit al bij de prijs inbegrepen. Hoe chill is dat? Alles in één keer geregeld en helemaal jouw stijl.

De luxe penthouses, allemaal op het zonnige zuiden, komen met toffe extra’s op het dakterras zoals een buitendouche met warm/koud water en een complete keuken. Perfect voor die gezellige zomeravonden waar je geniet van de zonsondergang en lekker lang kunt tafelen. En nog een pluspunt: een parkeerplek zit bij de prijs inbegrepen.

Prijzen tussen de € 240.000 en € 318.000

Om je een idee te geven van de prijzen van Area Beach heb ik prijzen van de beschikbare blokken in fase 1 en 2 opgezocht. Fase I is een blok met 5 verdiepingen, hier zijn nog enkele appartementen (oppervlakte 77 tot 88 m2) met 2 slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar, de prijs ligt tussen de € 240.000 en € 304.000. De oplevering van deze woningen staat gepland voor juli 2024.

Voor een appartement (oppervlakte circa 80 m2) met 2 slaapkamers en 2 badkamers in fase II, een blok met 3 verdiepingen, betaal je tussen de € 280.000 en € 295.000. Wil je liever een appartement met 3 slaapkamers (oppervlakte circa 97 m2) reken dan op € 303.000 tot € 318.000. Fase II staat gepland voor oplevering in september 2024.


De locatie van Area Beach III

Area Beach is gelegen naast de zoutlaguna van La Mata aan de Costa Blanca Zuid. Het hoort bij El Raso, een urbanisatie die deel uitmaakt van Guardamar del Segura. Guardamar del Segura is nog een beetje een verborgen schat voor buitenlandse toeristen, maar wat een gezelligheid is hier te vinden! Denk aan een prachtig park, veel leuke terrasjes en 11 kilometer aan natuurlijk strand.

In de zomer komen hier ook veel Spanjaarden, vooral uit Murcia en Madrid, vakantie vieren. Al is het in Guardamar eigenlijk het hele jaar door levendig en gezellig. Dat komt door de vele permanente bewoners, wat betekent dat er altijd winkels open zijn.

Urbanisatie El Raso, ligt ongeveer 8 kilometer verderop ligt. Hier zijn veel fantastische nieuwbouwprojecten te vinden en dat is niet gek gezien de locatie. Met de fiets sta je binnen een kwartiertje op Playa del Moncayo, en in nog geen 20 minuten chill je op een van de stranden van Guardamar del Segura. Met de auto ben je er natuurlijk nog sneller.

Nog een pluspunt van Area Beach is dat Guardamar del Segura ligt op slechts 20 km van de luchthaven Alicante – Elche (El Altet). Met dagelijkse vluchten naar belangrijke Europese steden, is het gemakkelijk bereikbaar voor toeristen van over de hele wereld.