Menu
Appartement

ALBECETE | XUQ, de mooiste boutique cave suites ever!

HOLASPAIN XUQ boutique cave suites

HOLASPAIN heeft de meest fantastische boutique cave suites voor je gevonden! XUQ, een uniek, innovatief concept in La Manchuela (regio Albacete), opgezet om dit deel van Spanje bekend te maken. Het project bestaat uit een aantal design grotsuites. XUQ, Lomas de Ruvira resort, ligt dichtbij Jorquera, een prachtig middeleeuws stadje en de rivier de Júcar. XUQ is afgeleid van het woord ‘Xuquer’, de voormalige naam van de Júcar.

Boutique cave suites

Steen, hout en glas zijn de basis elementen van XUQ, perfect afgestemd op de omringende natuur. In de 5 boutique cave suites zijn de grillige vormen van de rots gecombineerd met design meubels en accessoires. Elke Cave Suite is een klein museum waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Elke suite is anders, maar allemaal zijn ze super smaakvol ingericht, natuurlijk van aard en hebben een tijdloze ‘chic black’ look aangevuld met kleurrijke kussen, warme dekens en stijlvolle decoratie. Wij kunnen eigenlijk geen keuze maken welke suite we het mooist vinden!

Duurzaam & luxe

De grotten zijn echte bioclimatisch en de suites duurzaam: zonder energiebehoefte houden ze een constante temperatuur van 18 graden, zowel in de winter als in de zomer. De suites zijn ruim opgezet, met gezellige lounges met open haard, compleet ingerichte keukens, badkamer en een leuke buitenruimte met zitjes. Privé (indoor of outdoor) jacuzzi of privé zwembad, kijk waar jij zin in hebt en boek de suite die bij je past!

 HOLASPAIN PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

  • Verschillende suites, prijzen vanaf € 164 per nacht 

  HOLASPAIN INFO & BOOKING

  HOLASPAIN LOCATIE