Cabanas do Barranco boomhutten Outes HOLASPAIN.nl

GALICIË | Design boomhutten met jacuzzi en terras

Project Cabañas do Barranco bestaat uit maar liefst 8 unieke design accommodaties hoog tussen de bomen in het uiterste Noordwesten van Spanje. Midden in de natuur, maar niet ver van de prachtige stad Santiago de Compostella en niet ver van de kust. Alle 8 zijn het stuk voor stuk pareltjes: cabaña da Cova, cabaña do Engano, Cabaña da Creba, cabaña do Albán, cabaña da Barquiña, cabaña das Furnas, cabaña de Monte Louro en cabaña do Mar de Lira.

 

Queen-size bed boven in de boom

Alle loft boomhutten zijn enorm comfortabel. Er is een heerlijk queen-size bed, een tv, geluidsinstallatie, Wi-Fi en een slaapbank voor de kinderen. Een klein compleet keukentje en in de badkamer een douche, toilet en wastafel. Ook is er gezorgd voor krakend vers beddengoed, heerlijke badjassen en handdoeken, maar ook toiletartikelen liggen klaar voor gebruik.

Jacuzzi & sterrenhemel en houtkachel & wijntje

Extra luxe zijn cabaña do Albán, cabaña das Furnas, en cabaña da Barquina met een jacuzzi op het terras! Hoe lekker is dat, in je jacuzzi genieten van de sterrenhemel! Is het wat kouder, steek dan je houtkacheltje in de boomhut aan en lees in boek in je zithoek of geniet van een glas wijn. De airco zorgt voor verkoeling in de zomer.

PRIJS

Cabañas | Laagseizoen vanaf € 130 per nacht | Hoogseizoen vanaf € 150 per nacht 

 

INFO, BOOKING & CONTACT 

  reservas@doartesanato.com  (+34) 981 850 903 |  cabanasdobarranco.com

 

ADRES

Cabañas do Barranco | 15237 Outes, A Coruña |  Spanje