Torre Nova Resort Catalonie HOLASPAIN

CATALONIË | Wow, wat een appartementen bij Torre Nova Resort!

Torre Nova is echt wat je noemt een hidden gem! Dit fantastische 19e eeuws Catalaanse landgoed ligt op 45 minuten van Barcelona en op 30 minuten van de stranden van de Costa Dorada. Jacqueline en Geert ontvangen je allerhartelijkst op hun heerlijke vakantieresort. Er zijn acht ruime appartementen allemaal voorzien van een fantastisch uitzicht.

 

High-end & monumentaal!

De appartementen hebben zowel een high-end als monumentaal karakter. De karakteristieke hoge deuren, enorme ramen en 4,5 meter hoge balkenplafonds combineren super met de eigentijdse inrichting. Alle appartementen hebben echt een ruim woongedeelte en een compleet uitgeruste keuken. Er zijn één tot drie slaapkamers (met 2.10 m lange boxsprings, fijn voor de lange mensen onder ons!) en één of twee badkamers. En om een fraai uitzicht zit je ook niet verlegen. Op de tuin, het zwembad, de groene vallei of het kasteel en het middeleeuwse dorp. Enorm genieten dus.

 

Kies je voor een eigen terras of diverse balkons?

Op de begane grond vinden we appartement Capilla, Vilaseca en Bodega. Van dat heerlijke uitzicht geniet je in deze appartementen vanaf je eigen terras in de tuin. Op de 1ste verdieping zijn appartement Castillo, Mas Rossignol en La Torre te vinden. Hier geniet je van het uitzicht vanaf de twee of drie balkons van je appartement. Ook appartement Montserrat op de 2e verdieping heeft een riant balkon. Voor welk appartement je dus ook kiest, overal heb je een heerlijk uitzicht. Oja, ook goed te weten, er is een lift en de appartementen hebben brede doorgangen en geen drempels en dus is Torre Nova voor iedereen geschikt. Top dat Jacqueline en Geert daar rekening mee hebben gehouden!

 

Bungalow in de tuin

Naast de appartementen is er ook nog een aparte bungalow in de tuin. Riu d’Agost is geschikt voor 2 tot 4 personen. Je beschikt over een ruime woonkamer met eetgedeelte en keuken, een slaapkamer en een badkamer. De woonkamer grenst direct aan het grote eigen terras in de tuin. Ook geen verkeerde keuze dus!

 

Erop uit

Torre Nova is een perfecte plek om alles wat Catalonië te bieden heeft te ontdekken. Een bezoek aan Barcelona (45 minuten) hoort daar uiteraard bij. Op 30 minuten van Torre Nova zijn de stranden van de Costa Dorada te vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van Sitges, van oudsher een vissers- en kunstenaarsdorp, waar je heerlijk kunt genieten van de zon, de zee, winkelen en lekker eten. Een dagtrip naar de berg Montserrat en haar beroemde klooster en de bodega’s in de Penedès wijnstreek is ook erg aan te bevelen. En heb je zin in een sportiever uitstapje, dan kun je in de omgeving van Torra Nova heerlijk wandelen, mountainbiken, paardrijden, tennissen, golfen, karten en zelfs ballonvaren.

 

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Capilla – Riu d’Agost – La Torre | vanaf  € 150 per nacht

Vilaseca – Mas Rossignol | vanaf € 165 per nacht

Montserrat – Castillo – Bodega |  vanaf € 180 per nacht

 

 

 INFO, CONTACT & BOOKING

 info@torre-nova.com  |    (+34) 674 422 179  |    www.torre-nova.com

 

 ADRES 

Torre Nova Resort | Carrer Torre Nova 14 |  08789 La Torre de Claramunt | Barcelona | Spanje

.