Menu

HUIS KOPEN IN SPANJE | Bekijk de selectie met de mooiste woningen aan de Costa Cálida

De Costa Cálida, gelegen in het zuidoosten van Spanje in de regio Murcia, is echt een opkomend gebied. Het grenst in het noorden aan de Costa Blanca en in het zuiden aan de Costa de Almería. Hier zijn prachtige nieuwbouwprojecten te vinden, en het beste daarvan? De huizen zijn hier nog betaalbaar. Door de iets latere stedelijke ontwikkeling in vergelijking met andere kustgebieden, liggen de prijzen hier gemiddeld 10-15% lager dan aan de naburige Costa Blanca. Dus als je op zoek bent naar een tweede huis in Spanje, is dit zeker de place to be!


Als je enthousiast bent geworden over de Costa Cálida en het woningaanbod in deze prachtige regio, ben ik er om je te assisteren bij je zoektocht en de aankoop van jouw ideale huis in Spanje. Samen bespreken we je wensen en budget, waarna we een reis plannen waarbij je met een ervaren expert op ontdekking gaat, op zoek naar schitterende woningen en projecten in Spanje.

Om dit mogelijk te maken, heb ik mijn krachten gebundeld met de experts van Azull. Samen kunnen we je vanaf het begin tot het einde begeleiden en een breed scala aan mogelijkheden aanbieden. We vinden zeker wat je zoekt! Vul snel de vragenlijst in of neem direct contact op voor advies. Let’s make it happen!