HOLASPAIN Hotel Occidental Diagonal 414 Barcelona

CATALONIË | Hola Barcelona, Hola hotel Occidental Diagonal 414!

Hola Barcelona, Hola nieuw designhotel! Hotel Occidental Diagonal 414 ligt, hoe kan het ook anders, aan de Avenida Diagonal, in het hart van Barcelona.  Een heerlijke uitvalsbasis om deze bruisende stad te ontdekken!

Tussen de kunstwerken van Gaudí
Hotel Occidental Diagonal 414 is gevestigd pal naast de Casa de les Punxes, ontworpen door de bekende Spaanse architect. Ook veel andere door Gaudí gebouwen ontworpen liggen op loopafstand van het hotel. En bij de Sagrada Familia ben je na een klein kwartier lopen. Shoppen doe je op de Paseo de Gracia en voor de lekkerste koffie, tapas, Spaanse wijnen en meer hoef je ook niet ver te lopen. Je struikelt bijna over de leuke barretjes en restaurants in deze wijk.


Relax & have fun
De inrichting is fris en eigentijds. Modern Mediterraans-Scandinavisch is misschien wel een fraaie beschrijving van de sfeer. Veel naturel en zachte tinten gecombineerd met hout en groene planten. Er zijn maar liefst 100 kamers, een zwembad op het dak en een fitnessruimte die 24 uur per dag open is.

Discover & enjoy
Naast genieten in het hotel ga je natuurlijk op ontdekking in de stad. In travelguides en op travelblogs zijn honderden tips te vinden. Pik je favorieten eruit, boek eventueel benodigde tickets vooraf (scheelt je een hoop wachttijd!) en laat je verder leiden door waar je tijdens je trip zin in hebt en wat je ter plekke ontdekt.

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Kamer vanaf € 58  per nacht

 

 INFO, BOOKING & CONTACT

 Hotel Occidental Diagonal 414

 

 ADRES 

Hotel Barcelo Occidental Diagonal 414 | Avinguda Diagonal | Barcelona | Spanje