Malaga Feeling MONTANO appartementen HOLASPAIN

ANDALUSIË | We love Málaga Feeling!

Een citytrip naar Málaga? Kies voor één van de waanzinnig mooie appartementen van ‘Málaga Feeling‘. Ideaal gelegen in het centrum van Málaga, op loopafstand van de bezienswaardigheden, tapas-bars, gezellige pleintjes, musea en natuurlijk het strand! Tijdens het verblijf kan je gebruik maken van de beste ‘Reisgids voor Malaga’ met de leukste adresjes en bezienswaardigheden. En nog leuker, de sympathieke eigenaren Marco en Robert voorzien je van hun eigen tips en favoriete plekjes!  

 

Stijlvol, super comfortabel en helemaal af!

Robert en Marco hebben de appartementen grondig gerenoveerd en super stijlvol ingericht. De meubels zijn comfortabel en er is veel aandacht besteedt aan de mooie verlichting. Je voelt je direct thuis! Naast de heerlijke zithoek en complete keuken is ook de slaapkamer een paradijs met een boxspring bed met zacht beddengoed van Egyptisch katoen. In de badkamer is een ruime inloopdouche met regen-shower te vinden. En zachte handdoeken en een badjas liggen voor je klaar. Wanneer zullen we gaan?!

 

Geniet midden in het centrum van de stad in één van de Montano appartementen

In het meest kleurrijke straatje van Málaga is het een aaneenschakeling van verschillende leuke gekleurde geveltjes. Achter één van deze Spaanse gevels kan je kiezen uit maar liefst 4 appartementen van Málaga Feeling. De Montano appartementen zijn super centraal gelegen met alles binnen handbereik, van tapasbarretjes en musea tot terrasjes en de supermarkt.

 

Kies je voor de Moderne Málaga Feeling inrichting?

Appartement Montano 1 en 4 zijn ingericht met de ‘Moderne Málaga Feeling variant’. Strakke lijnen, witte hoogglans keuken, koperkleurige lampen én schitterende tegels in de keuken en badkamer. Beide appartementen hebben 2 slaapkamers met heerlijke nieuwe boxspringbedden en de zo kenmerkende ‘Málaga Feeling’ tegel- achterwand.  De balkonnetjes aan de straatzijde van Montano 1 zijn schattig voor een kopje koffie in de ochtendzon. Appartement Montano 4 is gelegen aan de patio, de binnenplaats. Hierdoor is het er erg rustig en verstoken van elk straatgeluid.

 

Of ga je voor de Vintage variant?

Houd je van warme tinten en zachte stoffen? Kies dan voor appartement Montano 2 of 3 met de ‘Vintage’ variant qua inrichting. Bij Montano 2 is als basis voor een kalkachtige groene kleur gekozen en Montano 3 kenmerkt zich door een fijne zacht blauwe kleur. Bij beide appartementen zijn er schitterende tegels in de keuken en badkamer te vinden en in de slaapkamers ontbreekt de zo kenmerkende ‘Malaga Feeling’ tegel- achterwand uiteraard niet. En ook bij Montano 2 en 3 kan je op de schattige balkonnetjes aan de straat zijde genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. 

 

.

Of ga je voor dat ene bijzondere extraatje: een zwembad op het dakterras!

Appartementen Agua 1 en 2 zijn te vinden in Calle Agua, een doodlopend zijstraatje van Calle Victoria en daardoor ’n oase van ‘stadsrust’ in het centrum. Ook hier liggen leuke kleine barretjes en supermarktjes om de hoek. Agua 1 heeft de warme, zachte Vintage inrichting en Agua 2 krijgt de Moderne variant qua sfeer. De slaapkamer van Agua 1 is gelegen aan de binnenplaats en dus lekker stil. In Agua 2 kan je met 4 personen verblijven en heeft 2 slaapkamers. Maar wat het verblijf in één van deze appartementen helemaal te gek maakt is het zwembad op het dakterras! Hoe cool is dat!

  PRIJS (kijk hier voor actuele prijzen)

Montano 1, 2 & 3 | Vanaf € 85 tot € 125 p.n.| op basis van 2 personen | extra  persoon € 10 p.n.  

Montano 4 | Vanaf € 75 tot € 125 p.n.| op basis van 2 personen | extra  persoon € 10 p.n. 

Agua 1 | Vanaf € 75 tot € 125 per nacht  | op basis van 2 personen

Agua 2 | Vanaf € 85 tot € 150 per nacht  | op basis van 2 personen | extra  persoon € 10 p.n. 

.

 INFO, CONTACT & BOOKING

 info@malaga-feeling.com |    (+34) 696 636 167 |    www.malaga-feeling.com

 

 ADRES 

Málaga Feeling |  Málaga | Spanje

.